Končar d.d.

Poštovani,

zahvaljujemo na iskazanom interesu za ostvarivanjem karijere u Grupi KONČAR. Ime KONČAR danas je prepoznatljivo širom svijeta te je pojam visoke razine kvalitete i pouzdanosti. Svojom otvorenom zamolbom ovim putem vršite

UPIS U NAŠU BAZU KANDIDATA

OSNOVNI PODACI O KANDIDATU

* Ime:

  

* Prezime:

  

* Datum rođenja:

  

* Adresa i mjesto stanovanja:

  
  
  

* Broj mobitela za kontakt:

  

* E-mail za kontakt:

  

* U kojem našem društvu biste željeli raditi?

  

RADNO ISKUSTVO

* Koliko imate radnog staža, izraženo u godinama?  


ZAVRŠENO OBRAZOVANJE

Molimo Vas da navedete posljednji završeni stupanj formalnog obrazovanja (npr. srednja škola, viša škola, preddiplomski studij...)

* Obrazovna institucija:

  

* Naziv smjera/studija:

  

* Stupanj obrazovanja/stručne spreme:

  

* Zvanje:

  
  Godina početka:           Godina završetka:

PRILOZI

* Molimo Vas da priložite Vaš životopis (predlažemo u Europass formatu ili nekom sličnom preglednom formatu životopisa).Ukoliko želite priložiti motivacijsko pismo ili eventualnu ostalu dokumentaciju koju smatrate važnom za zaposlenje, molimo Vas da to učinite ovdje.Privola za prikupljanje i korištenje osobnih podataka


Ispunjavanjem Prijavnog upitnika (u daljnjem tekstu „Upitnik“) dozvolili ste nam da Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja, broj mobitela, adresa elektroničke pošte, datum rođenja, podaci o obrazovanju i radnom iskustvu, kao i osobni podaci sadržani u priloženoj dokumentaciji) koristimo isključivo za vođenje naše Baze kandidata te u svrhu provođenja postupaka selekcije.

KONČAR brine o sigurnosti i mjerama zaštite Vaših osobnih podataka na način da osigurava odgovarajuće kadrovske, tehničke i organizacijske mjere zaštite.

KONČAR se obvezuje da će Vaše podatke čuvati kao povjerljive te ih neće dostavljati trećim osobama izvan Grupe KONČAR.

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni u Bazi kandidata najdulje šest (6) mjeseci od datuma prijave, nakon čega će biti automatski obrisani. Nakon isteka tog roka, ukoliko ćete i dalje željeti biti u našoj Bazi, molimo Vas da ponovno podnesete prijavu.

Ukoliko želite obrisati Vaše osobne podatke i prije isteka navedenog roka, molimo Vas da zahtjev za brisanje dostavite na mail ljudski.resursi@koncar.hr i pritom navedete ime i prezime te e-mail adresu koju ste naveli u Upitniku.

Za sva ostala pitanja vezana uz zaštitu Vaših osobnih podataka, molimo Vas da se obratite na ljudski.resursi@koncar.hr.

Dajem svoju izričitu privolu da se moji osobni podaci (ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja, broj mobitela, adresa elektroničke pošte, datum rođenja, podaci o obrazovanju i radnom iskustvu, kao i osobni podaci sadržani u priloženoj dokumentaciji) obrađuju isključivo za potrebe vođenja Baze kandidata te u svrhu provođenja postupaka selekcije u Grupi KONČAR.